Bezorgen en afhalen Kinderwagen .be


Kinderwagen .be is de online babyartikelen winkel op het gebied van kinderwagens van Nederland & België. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment kinderwagens biedt Kinderwagen .be alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. 

Uw kinderwagen wordt door GLS of TNT bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, wordt u Eur. 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Artikelen die door de brievenbus passen wordt Eur.2,50 in rekening gebracht.

 

Track & Trace uw pakket op Kinderwagen .be


Als u 36-uur na bestelling van uw kinderwagen op onze hompage in de linker kolom onderaan uw postcode en ordernummer invult kom u op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

Overslag
Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.

Aankomst
Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.

Bestel
De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen

Aflevering
De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.

Terug uit bestelling
Wanneer door de chauffeur de bestelde kinderwagen niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.

N. in bestelling
Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.

 

Retourneren naar Kinderwagen .be
 

Heeft u zich bedacht. Kinderwagen .be biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen een niet gebruikte kinderwagen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Kinderwagen .be gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

In de zomervakantie periode kan de serviceprocedure vertraging oplopen.

Ons adres is:

Kinderwagen .be
Groenstraat 139-193
5021 LL Tilburg

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.