Kinderwagen service

Kinderwagens worden door Kinderwagen.be geleverd met fabrieksgarantie. Mocht een product bij ontvangst of binnen de opgegeven garantie termijn gebreken vertonen welke te wijten zijn aan het product, leveren alle geselecteerde kinderwagenfabrikanten garantie. Hiertoe dient u uw kinderwagen met gebreken aan te bieden aan ons magazijn te Tilburg. Eventuele kosten verbonden aan het aanbieden van een product voor garantie afwikkeling zijn voor eigen rekening.

Melding verzoek tot service op uw kinderwagen

Wanneer een door u bij ons aangekochte kinderwagen gebreken vertoont, kunt u dit per e-mail melden aan service@babysupershop.eu, onder vermelding van uw ordernummer. Wij verzoeken u hierbij foto's van gebreken ter begeleiding mee te zenden. Voor een efficiente verwerking van uw klant kunt u ook gebruik maken van een contactformulier (klik op contactformulier om het formulier in te vullen)

Telefonisch kunt u contact opnemen via 0031-13-5359443. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 48 uur een reactie kunt verwachten.

 

Contactgegevens Kinderwagen .be

Een brief naar Kinderwagen .be kan gericht worden aan:
Afdeling Klantenservice
Groenstraat 139-193
5021 LL Tilburg